søndag 14. mars 2010

Årets første loppemarkedI dag har eg vært på årets første loppemarked. Inntektene gikk til Haiti, så det er viktig å støtte opp om dette. Sjølv om eg alltid savner skikkelig gamle ting på loppemarkedene her, så fann eg no litt som fall i smak. Ei lykt, blomsterpotte, nokre "sølv" fat, fløtemugge, lysestaker og flaske til olje og eddik.


Lykta treng kun ein vask, så er den heilt fin. Blomsterpotta trur eg skal få ein omgang med decoupage. Likte formen på den veldig godt.

Lysestakene trur eg blir fine på eg brett, og flaskene skal nok få ein plass på kjøkkenet.

Fatene treng litt pussing, men då håper eg de blir bra.

Og til slutt så kjøpte eg denne hylla her. Den har eg store planer for. Den skal selvfølgelig bli kvit, og så skal den få nye fine knotter. Resultatet skal dåke få sjå seinere. For alt dette betalte eg den nette sum på kr 125,-. Det må en vel sei er billig. Har også kjøpt meg ein gammel vaskekommode i helga. Den skal dåke få sjå litt om seinere.

Ha ein riktig fin søndag!

Helsing Margrethe

5 kommentarer:

 1. Så mange fine skatter du fikk! Hyggelig når deler av det man betaler også går til et godt formål - er spent på hvordan hylla blir!
  Klem Hilde

  SvarSlett
 2. Heia! Så gøy m loppisar;-) Venter i spenning på hylla:-) Klem klem!
  -Vibeke-

  SvarSlett
 3. ja loppiser er utrolig gøy, du fant da noen skatter du også ser jeg :o) jeg skal faktisk på min 3 loppis nå i år jeg ... den 17 April ...gleder meg virkelig allerede .... Ønsker deg en fine onsdag videre :o)

  SvarSlett
 4. Hei Margrethe
  Tusen takk for hyggelig kommentar inne på siden min :) – beklager at det tok sin tid før jeg svarte. Kjøkken duken som du spurte om er kjøpt og er merket Sia. Loppis er gøy, man vet aldri hva man kommer over. Syns du har fått tak i mye flott her! – og så kjekt at pengene går til Haiti, et godt formål. Ønsker deg en fortsatt fin kveld og uke. Klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Så flotte ting du har funnet på loppis! Masse fint håndarbeidet å se i bloggen din også, titter nok snart innom igjen!

  SvarSlett