onsdag 9. juni 2010

Litt sommarstemningI dag trur eg vi kan sei at det har vært sommar. Iallefall her hos oss. Håpar den har kommet for å bli. Har vært til Stord i dag, og der var eg innom Plantasjen og handla sommarblomar og nye hagemøbler til trappa. Dette har eg ønska meg lenge, og er so fornøyd.....Måtte sjølvsagt kjøpe meg ein duk og puter til stolane også.Og så kan vi jo bruke litt vi allerede harEndelig fann eg ei "Dronning Ingrid". Den skal eg ta godt vare på, og håper det kan bli fleire av den etterkvart.Ha ein fine kveld. Måtte sommaren bli varm og fin!!!!!!!!!!!!!!!!

Helsing Margrethe

4 kommentarer:

 1. ÅÅÅ, så utrulig fine møblar og tekstil og blomar å alt:-) du har gjort nåken gode og kjekke innkjøp ser eg!!!! Blei knall fint;-)Ime synst og det var veldig fint!!! (Skal tidlig krøkast;-)
  Vibeke:)

  SvarSlett
 2. Ja du viktig å lære dei opp tidlig. Har ei slik ei eg og veit du. No må du komme på besøk, så kan vi drikke kaffi på trappa.

  SvarSlett
 3. Ja, takk:-) det vil eg veldig gjerne:-)
  Ha ei fine helg!!!!! -Vibeke-

  SvarSlett
 4. Hei Margrethe!
  Takk for hyggelig kommentar hos meg, og så pussig at dere vare samme sted i fjor sommer, og du drømte om det samme huset! Vi bodde nok også på samme campingplass (Vallø), og du kan lese mere om Køge hvis du ser på tidligere innlegg hos meg! Køge var en veldig trivelig by, og det var nok det beste ved hele turen!

  Så hyggelig blogg du har, og det var en riktig trivelig uteplass du har laget til der, og som dere sikkert får nyte mye utover sommeren! Vi får bare håpe på godt vær!

  God sommer og klem fra
  Cathrine :-)

  SvarSlett